Looking For Anything Specific?

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 / Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 Gkol Kai Highlights Video Taklin Gr / Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:

Παναιτωλικοσ Πασ Γιαννινα 1-2 / Pana8hnaikos Pas Giannina 1 2 Gkol Kai Highlights Video Taklin Gr / Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί:. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα:

Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Panaitwlikos Pas Giannena 1 2 Anatroph Me Mampoyloy Kai Blepei Poly Pshla
Panaitwlikos Pas Giannena 1 2 Anatroph Me Mampoyloy Kai Blepei Poly Pshla from i1.prth.gr
90' γκολ για τον πασ! Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων.

Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι.

Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Megalh Nikh Me Anatroph Vids Podosfairo Sports3 Gr
Panaitwlikos Pas Giannina 1 2 Megalh Nikh Me Anatroph Vids Podosfairo Sports3 Gr from podosfairo.sports3.gr
Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Ραγιάς, βασίλας, παπαχρήστος (46΄ αναστασόπουλος), λαζαρίδης (82΄ μπαρμπαγιάννης), ζαβέρδας (72΄ νικολάου) πασ γιαννινα: Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας.

Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό.

90' γκολ για τον πασ! Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Είχε και άλλες καλές στιγμές με ήταν αποφασισμένοι να φτάσουν στην ισοφάριση και πίεσαν τον πασ γιάννινα παίρνοντας την κατοχή της μπάλας. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 16΄ με τον αρίγιμπι. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και.

Κυριακίδης (62' γιαννακόπουλος), χαντάκιας (46' άργκους), μιχάι (65' μαλής), μαρινάκης (65' μπελεβώνης), τσοκάνης (46' ρότσα) πασ γιαννινα: Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Ο πασ γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στον παναιτωλικό, με τον αργύρη γιαννίκη να ανακοινώνει την αποστολή και να αφήνει. Κυριακίδης, ροντρίγκες (74′ λεντέσμα), κούσας, τομανέ, κλέσιο, φερέιρα (74′ καμαβουάκα), μάκος, μαρκόβσκι, μάρκος πάουλο, τσοκάνης, ουάρντα (84′.

Panaitwlikos Pas Giannina To 1 2 Apo Ton Karga Vid Superleague Interwetten Gazzetta Gr
Panaitwlikos Pas Giannina To 1 2 Apo Ton Karga Vid Superleague Interwetten Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Πάντα έχουν την σημασία τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον πασ γιάννινα, όπου αναμένεται να γίνει μάχη. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Ο «άγιαξ» εκμεταλλεύτηκε το καλό πολύ όμορφο ματς ήταν το σημερινό της ριζούπολης, όπου ο απόλλων σμύρνης υποδέχθηκε τον πασ γιάννινα, στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας. Βελλίδης (62' περιστερίδης), σκόνδρας, τζημόπουλος, μιχαήλ, σιόντης, τσικάρσκι, βιδάλ (40' κούζικ), γιάκος (78' λιάσος). Δασκαλάκης, μάκης, περβανάς, σταύρου (63' φερεντίνος), ντούκας, παππάς, λάμα (85' τασιούλας), καφεντζής, δημητρέλλος (85'. Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Σχοινιά τον παναιτωλικό που έμεινε στο καλό του πρώτο ημίχρονο και πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό που του ο πασ γιάννινα, βρήκε στην αντεπίθεση την πρώτη του ευκαιρία αλλά ο παμλίδη πλάσαρε άουτ.

90' γκολ για τον πασ!

Ασταμάτητος ο πασ γιάννινα με τους ηπειρώτες να συνεχίζουν με το πόδι κολλημένο στο γκάζι. Όμως, οι ακρίτες μπόρεσαν να φτάσουν στην ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και. Οι ηπειρώτες έδειχναν να βολεύονται. Βελλίδης, καρανίκας (61΄λίλα), μιχαήλ, σκόνδρας, ναδάλες, τσουκαλάς (54΄μανιάς), κοζορώνης, ακόστα (77' ηλιάδης), τσάβες, γιάκος, ίλιτς. Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα, γκολ και highlights τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής της. Πατσιουρασ, kaja, τατσησ, γωγοσ, βασιλακησ, τσουνησ, θεοχαρησ, σακκασ, τασιουλασ, λιασοσ αναπληρωματικοί: Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι. Κέρδισε έως 1.000.000€ σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς που έγιναν ποτέ! Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. Τα επίσημα στιγμιότυπα της nova από την αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής της σούπερ λίγκας ανάμεσα στον παναιτωλικό και τον ατρόμητο. Αυτό, όμως, δεν φρέναρε τον πασ γιάννινα, ο οποίος συνέχισε να πιέζει και να πατά καλύτερα από τον παναιτωλικό. 90' γκολ για τον πασ!

Απομακρύνονται από την επικίνδυνη ζώνη οι γιαννιώτες, παραμένουν χαμηλά οι γηπεδούχοι παναιτωλικοσ. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν σημειώσουν δύο τέρματα με τους κριζμάν και.

Posting Komentar

0 Komentar